ukrán orosz tárgyalás

Helyi idő szerint hétfőn reggel tárgyalnak majd egymással az orosz és az ukrán delegáció tagjai a fehérorosz határnál erről Evgeny Yenin ukrán belügyminiszter-helyettes beszélt. A küldöttségben részt vesz még Olekszij Reznyikov védelmi miniszter Mihajlo Podoljak az ukrán elnöki iroda vezetőjének tanácsadója és Mikola.


Dg6mtmojopwbtm

Képek az orosz-ukrán béketárgyalásról.

. Az ukrán delegáció fő célja hogy megállapodásra jussanak az azonnali tűzszünetről és az orosz csapatok kivonásáról Ukrajnából. Orosz közlés szerint a tárgyalás 10 órakor kezdődött. A Kijevből érkező delegáció tagja Olekszij Reznyikov ukrán védelmi miniszter illetve Mihajlo Podoljak ukrán elnöki.

1 day agoMegkezdődött az orosz-ukrán tárgyalás Itt vannak a legfontosabb hírek hétfőn. 2 days agoHétfőn lesz az orosz-ukrán tárgyalás. 2 days agoOrosz küldöttség érkezett Fehéroroszországba hogy tárgyalásokat folytasson az ukrán féllel - jelentette be Dmitrij Peszkov a Kreml szóvivője vasárnap Moszkvában.

Az orosz elnöki szóvivő szerint ez a válasz arra hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök nem volt hajlandó Fehéroroszországban tárgyalni. 1 day agoAz ukrán elnöki hivatal azt közölte. Megérkezett az ukrán és az orosz delegáció a háborúban álló felek közötti tárgyalás helyszínére a fehérorosz-ukrán határra hétfőn.

Hétfőn néhány óra nyugalom után ismét megindult Kijev és Harkiv ostroma. A találkozó helyszíne Fehéroroszországban van az ukrán határ közelében. Az orosz csapatok több irányból bevonultak Ukrajnába rakétatámadások és légicsapások is indultak ukrán célpontok ellen.

A felek egy sor prioritást és témát határoztak meg amelyek bizonyos döntéseket igényelnek a tárgyalások második fordulója előtt mondta Mihajlo Podoliak. 1 day agoMegkezdődtek az orosz-ukrán béketárgyalások. Eredményről egyelőre nincs hír.

1 day agoOrosz-ukrán háború. A tárgyalás délelőtt 10 órakor vette kezdetét. A tárgyalás délelőtt 10 órakor vette kezdetét.

A találkozó helyszíne Fehéroroszországban van az ukrán határ közelében. A hivatalos tájékoztatás szerint Alekszandr Lukasenka. A következő 24 óra pedig.

Az Európai Unió tagállamai az Egyesült Államok az Egyesült Királyság és Kanada a hétvége folyamán. Január 10-én tárgyal az Egyesült Államok és Oroszország az ukrán határ mentén kialakult konfliktusról. Megérkezett az ukrán és az orosz delegáció a háborúban álló felek közötti tárgyalás helyszínére a fehérorosz-ukrán határra hétfőn.

Ugyanakkor a RIA-Novosztyi orosz állami hírügynökség külön idézte az elnöki tanácsadót aki szerint az ukrán delegáció érkezése bizonytalan többször is halasztották a tárgyalás időpontját. A Kreml delegációját vezető Medinszkij azt mondta hogy csapata az ukrán fél érkezése után azonnal készen áll a tárgyalásokra. A tegnapi megbeszélések alatt viszont szó sem volt tűzszünetről a.

1 day agoA hétfői nap sem hozott változást az ötödik napja tartó orosz-ukrán háborúban. 1 day agoNem sokkal lapzártánk előtt érkeztek meg az ukrán tisztviselők a tárgyalásokra az oroszokkal. 2 days agoHozzátette hogy ezúttal nem függesztik fel a Donyeck-medence védelmét szolgáló orosz különleges művelet tevékenységét a kijevi képviselőkkel való esetleges találkozó előtt.

1 day agoUkrán elnök. Az egész napos tárgyalás délután ért véget. Az ukrán hatóságok bejelentették hogy küldöttségük megérkezett az ukrán-fehérorosz határra hogy megkezdje a béketárgyalásokat az orosz delegációval.

Az ukrán delegáció elnöke David Arahamija az államfő mögött álló Nép Szolgája párt frakcióvezetője. Az elért megállapodásnak megfelelően a külügyminisztérium a védelmi minisztérium és más hivatalok köztük az elnöki adminisztráció képviselőiből. Hétfőn tárgyalóasztalhoz ült Oroszország és Ukrajna.

1 day agoAz orosz és az ukrán delegáció magyar idő szerint 12 óra után ült le a tárgyalóasztalhoz. 1 day agoAz ukrán védelmi miniszter azonnali tűzszünetet követelt és az orosz csapatok visszavonását az országból. Ukrajna azonnali tűzszünetet és az orosz erők kivonását követeli.

1 day agoÖtödik napja tart az orosz-ukrán háború. 1 day agoAz ENSZ közleménye szerint az oroszukrán háború első öt napjában a civil áldozatok száma meghaladta a százat köztük hét gyerek is van. 2 hours agoAz orosz-ukrán fegyvernyugvásról szóló tárgyalás az előzetes várakozásoknak megfelelően áttörés nélkül ért véget.

A béketárgyalások esetenként akár taktikai szempontból is értelmezhetőek hiszen a felek addig is időt nyerhetnek a gondolkodásra és a katonák újracsoportosítására. 1 day agoMár javában folynak az ukrán-orosz tárgyalások. Megkezdődtek a tárgyalások Fehéroroszország és Ukrajna határán az orosz és az ukrán delegáció között adta hírül a CNN.

Ráadásul mindkét fél bejelentette hamarosan újabb kétoldalú tárgyalás várható. 1 day agoAz orosz és az ukrán delegáció elhagyta a kora délután a fehérorosz határon kezdődött tárgyalásokat és visszatérnek konzultációra a saját fővárosukba jelentette az AFP francia hírügynökség. Bár a felek napok óta a tárgyalás időpontját egyeztetik közben azért a határ mindkét oldalán az ellenfél esetleges támadására készülnek.

A háború kezdete óta most először tárgyaltak magas rangú vezetők akik a fehéroroszukrán határ közelében találkoztak. Ugyanakkor fontos hozzátenni hogy a valós adat ennél minden bizonnyal magasabb és valószínűleg csak jóval a konfliktus lezárása után fog fény derülni rá. Orosz közlés szerint a tárgyalás közép-európai idő szerint 10 órakor.

1 day agoMagyar idő szerint hétfőn délelőtt megérkezett az ukrán delegáció a fehéroroszukrán határra hogy részt vegyen az orosz küldöttséggel tartandó tárgyalásokonA Nexta szerint a küldöttek között van Olekszij Reznikov ukrán védelmi miniszter is. Az álláspontok nem közeledtek a harcok így tovább dúlnak szinte egész Ukrajnában. Oroszország megtámadta Ukrajnát - különleges katonai művelet végrehajtását rendelte el Vlagyimir Putyin orosz elnök a Donyec-medencében február 24-én.

Nemrég megkezdődtek a Kijev és Moszkva közötti egyeztetések az Ukrajna ellen indított orosz invázió vonatkozásában. A következő 24 óra kritikus lesz hamarosan kezdődnek a béketárgyalások Az oroszukrán háború ötödik napja percről percre Nézze vissza itt mit is mondott pontosan Orbán Viktor az oroszukrán háborúról videó. Ukrajna azonnali tűzszünetet és az orosz csapatok kivonását követelte hétfőn amikor az ország küldöttsége tárgyalásra érkezett Oroszországgal az ukrán-fehérorosz határra áll az ukrán elnökség közleményében.

Várhatóan január 10-én tárgyal az ukrán-orosz konfliktusról az. 1 day agoAz ukránok már közölték követeléseiket az orosz féllel megkezdődött a tárgyalás. A CNN beszámolója szerint az ukránok már közölték követeléseiket az orosz féllel.

A sérültek száma 304. Az orosz erők minden oldalról támadják Ukrajnát de az ukrán védők ellenállása is folytatódik.


Zuskagzvh5mgom


Kulcsfontossagu Targyalas Johet Januarban Moszkva Es Washington Kozott Portfolio Hu


E Wjviyztim7mm


B2gvvbgzrgxxam


Mogt7qkpbmtqkm


Hvythky3l6dx M


Hni4pvt2qqsemm


Dg6mtmojopwbtm


Bkmh Nvftu4wom


Nrgfwpezvi 7dm


Eredmenyes Targyalas Macron Es Putyin Kozott Alfahir


Ahpsb8w2z4nswm


Aclbea1sjxv4qm


Dalcllw9evxu3m


Zw0k1xrbl4vz8m


Rsoxuwd T6iqzm


Payazdqnvfldhm


Rgm6liueegdosm


6pzrxlwjrkxl7m

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel